fbpx
Een cadeautje van EP:Beerepoot!

Een cadeautje van EP:Beerepoot!

Zoals u weet staan bij EP:Beerepoot alle producten demonstratieklaar. En natuurlijk wordt u geholpen door de bekende gezichten op de winkelvloer die u kent en vertrouwd. Voor vragen of technische ondersteuning neemt u eenvoudig contact op met ons servicecentrum. Storingen of defecten worden vakkundig door onze eigen monteurs verholpen en aankopen worden met alle liefde thuisbezorgd. Waar u ook tegenaan loopt, wij streven altijd naar een passende oplossing. 

Inmiddels heeft EP:Beerepoot zes winkels in de kop van Noord-Holland. Vestiging Schagen zit alweer een jaar op de Nieuwstraat en ook onze jongste vestiging, Broek op Langedijk, bestaat dit weekend een jaar. Dat u onze serviceverlening waardeert, is wel gebleken toen winkel Hoorn tijdens de Retailer of the Year consumentenverkiezing werd verkozen tot ‘Topwinkel 2019-2020’!

Zondag 29 maart is winkel Hoorn geopend van 12.00 – 17.00 uur. Een greep uit de actieproducten vindt u in de digitale folder op www.epbeerepoot.nl. Zo hoeft u de deur niet uit voor de mooiste elektronica.