fbpx
Shoppen bij EP:Beerepoot: altijd een feestje!

Shoppen bij EP:Beerepoot: altijd een feestje!

Bij ons begint alles met service, waardoor shoppen bij EP:Beerepoot altijd ’n feestje is. Feest gezellig met ons mee ontvang tijdelijk een gratis Lampe Berger Starter set t.w.v. € 42,50 bij heel veel producten.

Zoals u weet staan bij EP:Beerepoot alle producten demonstratieklaar. En natuurlijk wordt u geholpen door onze eigen feestnummers op de winkelvloer die u kent en vertrouwd. Voor vragen of technische ondersteuning neemt u eenvoudig contact op met ons servicecentrum. Storingen of defecten worden vakkundig door onze eigen monteurs verholpen en aankopen worden met alle liefde thuisbezorgd. Waar u ook tegenaan loopt, wij streven altijd naar een passende oplossing.

Inmiddels heeft EP:Beerepoot zes winkels in de kop van Noord-Holland. Vestiging Schagen zit alweer een jaar op de Nieuwstraat en ook onze jongste vestiging, Broek op Langedijk, bestaat bijna een jaar. Dat u onze serviceverlening waardeert, is wel gebleken toen winkel Hoorn tijdens de Retailer of the Year consumentenverkiezing werd verkozen tot ‘Topwinkel 2019-2020’!

Bij ’n feestje horen cadeaus en taart, daarom krijgt u bij aankoop van heel veel producten een gratis Lampe Berger Starter set. Ook hebben wij speciaal voor deze gelegenheid een unieke workshop; creëer uw eigen feesttaart. Doet u ook mee? Schrijf u gratis in via www.epbeerepoot.nl

Feest u mee? Zondag 15 maart is winkel Hoorn geopend van 12.00 – 17.00 uur. Een greep uit de actieproducten vindt u in de folder op www.epbeerepoot.nl of kom gezellig langs. Daarom is shoppen bij EP:Beerepoot ’n feestje!