fbpx
Medec Wonen en Slapen; introductiekorting

Medec Wonen en Slapen; introductiekorting

Afgelopen week is bij Medec Wonen en Slapen de complete collectie matrassen vernieuwd. Om de matrassen optimaal te kunnen presenteren heeft Medec een matrassenstudio gecreëerd waarin klanten in een rustige omgeving matrassen kunnen testen om zo het perfecte matras te kunnen kiezen. 

De vaste collectie matrassen bestaat uit twee series: Master Class, Business Class en Sensice actiematrassen. Met deze collecties kunnen we haast iedereen bedienen. Bij de keuze voor het juiste matras staat u er niet alleen voor. De adviseurs van Medec Wonen en Slapen houden rekening met alle factoren zoals lichaamsgewicht, lichaamsbouw, slaappositie en andere wensen en eisen. Ook aan de warme zomers is gedacht want de matrassen zijn leverbaar met een speciale verkoelende laag welke de warme zomernachten aangenamer zal maken.

‘We proberen het kiezen van nieuwe matrassen niet moeilijker te maken dan nodig is. Daarom hebben we een compacte en overzichtelijke collectie samengesteld. Door deze nuchtere visie bedienen we onze klanten al jaren naar tevredenheid. Het lukt niet in 100% van de gevallen om in een keer de juiste keuze te maken en als blijkt dat een bed toch niet helemaal naar tevredenheid is gaan we altijd samen met de klant op zoek naar een passende oplossing.

Ook de collectie dekbedden en hoofdkussens is volledig up-to-date gemaakt met een compleet nieuwe collectie van het gerenommeerde merk Silvana. Medec Wonen en Slapen biedt nu een mooie gebalanceerde collectie van boxsprings, matrassen, dekbedden en hoofdkussens.Speciaal vanwege de vernieuwde collectie heeft Medec Wonen een zeer aantrekkelijke actie op de nieuwe matrassen: U krijgt tijdelijk 50% korting op het tweede matras!