fbpx
RightWash Hoorn;  Vlekvrij autowassen

RightWash Hoorn; Vlekvrij autowassen

Uw auto wordt eerst grondig gespoeld, handmatig, om ook de moeilijk bereikbare plekken te bereiken en vervolgens gaat u met uw auto de tunnel in. U rijdt uw auto op de transportband en de rest volgt vanzelf. Uw auto vloeit op de transportband langs de hele baai van was en droogsystemen. De auto gaat door een groot aantal bogen en modules om schoon gemaakt te worden. Onder andere een wielspoeling, extra borstels, polijstboog, massagemodule, spoeling met regeneffect, textieldroger en nog vele andere.

Er gaan meerdere auto’s tegelijk door de tunnel waardoor er geen lange wachttijd is. Uw auto wordt bij RightWash Hoorn gewassen met Osmose water. Dit zorgt ervoor dat uw auto zonder zemen vlekvrij opdroogt. Osmosewater is wat ‘met niks’, waar alle mineralen (kalk, ijzer, magnesium, zout) zijn uitgefilterd. Na het wassen kunt u uw auto gratis stofzuigen in de grote overdekte hal. Deze fantastische wasstraat is echt een bezoekje waard. 
Dr.C.J.K.van Aalstweg 6C. T. 0229-291691. www.rightwash.nl