fbpx
Leen Bakker Hoorn; Voor in en om het huis

Leen Bakker Hoorn; Voor in en om het huis

Een breed en eigentijds assortiment is hier te koop. Wilt u een behang of verf uitzoeken, hier is een ruime keuze aanwezig. Wilt u uw huiskamer, of slaapkamer voorzien van nieuwe gordijnen, kijk bij Leen Bakker en laat het op maat maken. Een nieuwe vloer? En deze ook laten leggen, is allemaal mogelijk bij Leen Bakker. Het voorjaar komt er weer aan dus de tuin of balkon weer opfrissen, kijk hier bij de veelzijdige winkel naar leuke accessoires, fijne tuinmeubels of leuke tafeltjes voor buiten.

Of kleurrijke plantenpotten in de laatste trends! Maar ook voor huishoudelijke artikelen, wit of bruingoed is bij Leen Bakker volop keuze. Er is altijd voldoende voorraad. En als u op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau of voor een andere feestelijke gelegenheid, informeer dan naar de cadeaukaart. Een bijzonder cadeau. De ontvanger van deze cadeaukaart kan dan heerlijk zelf op zoek naar een mooi cadeau in de winkel of in de webshop van Leen Bakker. 
Kom deze koopzondag gezellig langs, het deskundig en enthousiaste team ontvangt u graag! Gratis parkeren. 
Dr. C.J.K.van Aalstweg 15. T. 0229-266077 www.leenbakker.nl