fbpx
Sanidirect Hoorn; Black is Back

Sanidirect Hoorn; Black is Back

Bij Sanidirect weten ze hier alles van. Zwart geeft de ruimte en luxe en een authentiek uitstraling. Een zwarte badkamer heeft niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook nog vele voordelen. De voordelen van zwart in de badkamer zijn bijvoorbeeld dat het tijdloos is.

Zwart kan gecombineerd worden met bijna alle kleuren en met vele stijlen. Bijvoorbeeld zwart combineren met hoogglans dat geeft een moderne uitstraling. Combineer je zwart met matte tinten dan geeft het snel een robuuste uitstraling wat dan weer perfect past bij een industriële badkamerstijl. Zwart oogt ook heel rustig, en zorgt voor een geheel in de badkamer. Wilt je niet te veel zwart in je badkamer dan kan je ook voor alleen een aantal elementen kiezen, bijvoorbeeld zwarte accessoires en zwarte badkamerkranen. In het assortiment van Sanidirect vindt u ook diverse zwarte tegels voor de badkamer of een zwarte radiator. Wilt u inspiratie opdoen voor onder andere een zwarte badkamer kom dan langs bij Sanidirect en ontvang het beste advies van de adviseurs en deze helpen u graag verder met het uitzoeken van een product. U ben van harte welkom. 
Dr.C.J.K.van Aalstweg 10c. T. 0229-768996 www.sanidirect.nl