fbpx
Kwantum Hoorn; Nieuwe jaar, nieuwe trends

Kwantum Hoorn; Nieuwe jaar, nieuwe trends

Bij Kwantum ziet u alweer de nieuwste trends voor dit nieuwe jaar, van meubelen tot kleinere accessoires. 
Na de feestmaand december komt altijd de rustige maand januari. In deze maand kunt u gaan bedenken wat u wilt veranderen of verfrissen in uw huis, tuin of balkon. U vindt bij Kwantum de laatste trends voor de leukste prijzen dus kom langs en laat u inspireren voor het nieuwe jaar. Bijvoorbeeld verf, behang, verlichting, kussens, vloeren, meubelen, leuke accessoires.

Heerlijke geurkaasjes of mooie kandelaars dit is allemaal in 1 winkel te koop. Superkoopzondag 29 december, de laatste van dit jaar, kom langs en zie de leuke acties, fijne prijzen en nieuwe ideeën. De hoogste kortingen en altijd de laagste prijzen vindt u bij Kwantum. Vindt u een artikel elders goedkoper dan past Kwantum de prijs direct aan en ontvangt u 10% korting op uw eerst volgende aankoop bij de Kwantum. Tevens is Kwantum gekozen als winnaar van de Webshop Award 2019-2020 in de categorie wonen, beoordeeld op deskundigheid. Kom gezellig langs en zie de vele artikelen voor fijne prijzen. 
Kwantum Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A, Hoorn. www.kwantum.nl