fbpx
Swiss Sense Hoorn: NIEUWE Inspiratie

Swiss Sense Hoorn: NIEUWE Inspiratie

Laat u inspireren en adviseren door de adviseurs van Swiss Sense. Ook vindt u hier veel accessoires voor in uw slaapkamer. Beddengoed in vele vrolijke kleuren of stijlvolle nachtkastjes. Dus wilt u het nieuwe jaar fris beginnen kom dan langs bij Swiss Sense voor de leukste ideeën.

Tevens vindt u hier ook vlakke en elektrische boxsprings, echt voor ieder wat wils. U kunt hier bij Swiss Sense ook proef liggen, zodat u precies weet en voelt wat het beste matras voor u is. En komt u er even niet meer uit qua keuze maken dan helpen de slaap experts van Swiss Sense u graag verder onder het genot van een kopje koffie of thee. Zodat u de juiste beslissing neemt. Ook mooie hoeslakens, kussens, moltons, sierkussens, dekbedden, kledingkasten. Of een voetbord voor aan uw bed met tv lift, noem het maar op en u vindt het hier in deze winkel.  U bent van harte welkom en vindt uw favoriete slaapcomfort.  Ook geopend op deze Superkoopzondag. De laatste van dit jaar.

Swiss Sense Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10D, Hoorn. T. 0229-210973. www.swisssense.nl