fbpx
Uitverkoop bij EP:Beerepoot

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

In alle winkels van EP:Beerepoot gelden kortingen tot maar liefst 50%. Wees er wel snel bij, want het op=op principe wordt gehanteerd!

EP:Beerepoot pakt groots uit tijdens de Uitverkoop. Er wordt ruimte gemaakt voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof.

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een compleet assortiment elektronica, welke volledig bestaat uit producten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een volledig assortiment beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparaten en persoonlijke verzorging. Maar ook de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.

Een greep uit de aanbiedingen vindt u in onze folder op www.epbeerepoot.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. De koffie en ervaren adviseurs staan weer voor u klaar.