fbpx
Beleef de Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

Beleef de Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

Beleef de mooiste elektronica, spectaculaire (dag)aanbiedingen en leerzame demonstraties tijdens de Najaarsbeurs van 28 november t/m 1 december en bezoek het hele weekend ons unieke BBQ festival!

EP:Beerepoot heeft weer prachtige primeurs en unieke innovaties om te laten zien. Maak kennis met de enorme 88 inch 8K OLED TV, proef overheerlijke koffie uit de nieuwste (piston) koffiemachines en geniet van de heerlijkste gerechten geserveerd vanaf onze Kamado BBQ’s. In de luisterruimtes beleeft u de meest geavanceerde (draadloze) audiomogelijkheden en op het gebied van koken, wassen, drogen en koelen zijn weer voldoende nieuwtjes te beleven. Op zoek naar een multifunctionele stoomoven? Dagelijks zijn de chef-koks van toonaangevende merken aanwezig die u
graag de ontelbare mogelijkheden én voordelen presenteren!

BBQ Festival en Dagaanbiedingen
Zowel binnen als buiten worden uw zintuigen geprikkeld. Want het hele weekend toveren wij het parkeerterrein om tot een waar BBQ Festival. Ontdek de diversiteit in Kamado BBQ’s, accessoires en BBQ-gerelateerde producten. Uiteraard zijn er diverse proeverijen en wordt het geheel muzikaal ondersteund. Natuurlijk ontbreken ook de dagaanbiedingen niet; 4 dagen lang extreem laag geprijsde aanbiedingen. Voorkom teleurstelling en reserveer ze alvast op www.epbeerepoot.nl.

Aan tafel met EP:Beerepoot
Als speciale beursactie trakteren wij u bij aanschaf van geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, op dinercheques. Geniet van een heerlijke avond uit eten bij de fijnste restaurants van Hoorn en omstreken.

Wij ontmoeten u graag van 28 november t/m 1 december bij EP:Beerepoot Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Kijk voor alle informatie op www.epbeerepoot.nl.