fbpx
Beleef de Najaarsbeurs van EP:Beerepoot

Beleef de Najaarsbeurs van EP:Beerepoot

In winkel Hoorn prikkelen diverse demonstraties, presentaties en aanbiedingen uw zintuigen. Kom horen, voelen, proeven en zien. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet. En natuurlijk ontbreken ook de (dag)aanbiedingen niet! 

Prachtige primeur!
Als enige in Nederland presenteren wij u de enorme 88 inch (223 cm) LG 8K OLED televisie. 8K geeft u een kijkervaring zoals geen enkele andere televisie en heeft maar liefst 4 keer de resolutie van 4K! Kom het ervaren.

EP:Beerepoot brengt u in contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Proef verrassende gerechten die de koks bereiden met onze keukenapparatuur. Bekijk de ultra scherpe beelden op onze nieuwste televisieschermen en beleef de geavanceerde (streaming) audioapparatuur in onze sfeervolle luisterruimtes. Adviseurs van zowel EP:Beerepoot als van gerenommeerde merken nemen u mee in de wereld van innovatieve elektronica.

BBQ Festival
Het hele weekend toveren wij het parkeerterrein om tot een waar BBQ Festival. Ontdek de diversiteit in Kamado BBQ’s, accessoires en BBQ-gerelateerde producten. Uiteraard zijn er diverse proeverijen en wordt het geheel muzikaal ondersteund.

Aan tafel met EP:Beerepoot
Als speciale beursactie trakteren wij u bij aanschaf van geselecteerde producten, herkenbaar aan het vignet, op dinercheques. Geniet van een heerlijke avond uiteten bij de fijnste restaurants van Hoorn en omstreken.

Wij ontmoeten u graag bij EP:Beerepoot Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Ook winkel Bovenkarspel en Schagen zijn deze zondag geopend. Kijk voor alle informatie op www.epbeerepoot.nl.