fbpx
RightWash; uw auto snel en vlekvrij gewassen

RightWash; uw auto snel en vlekvrij gewassen

U wordt ontvangen met uw auto door de experts van RightWash, u geeft ze aan welk programma u wilt om uw auto te laten wassen en alles wordt verder geregeld.

Uw auto wordt handmatig gespoeld en behandeld ook de moeilijk bereikbare plekken rondom uw auto worden goed gespoeld. Hierna gaat u de wasstraat in. De auto gaat door naar de transportband en zo rolt uw auto verder om goed schoongemaakt te worden. De wastunnel van RightWash heeft bijvoorbeeld een groot aantal bogen en modules voor de autoverzorging. Zo is er de wielspoeling, extra borstels, polijstboog, massagemodule, spoeling met regen effect, textieldroger. Er is geen lange wachttijd omdat er meerdere auto’s tegelijk de tunnel in kunnen. Voor het wassen van uw auto gebruikt RightWash Osmosewater, water met niks, waar alle mineralen zijn gefilterd. Osmosewater zorgt ervoor dat uw auto vlekvrij opdroogt. Na het wassen van uw auto kunt u deze nog even goed en gratis stofzuigen in de overdekte hal. Er zijn verschillende was programma’s bij RightWash, zie voor meer informatie www.wightwash.nl de openingstijden zijn alle dagen van 8.00 tot 18.00 uur alleen op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

RightWash, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6c, Hoorn. T. 0229-291691