fbpx
Bot Meubelen; Prijswinnares Stressless Actie

Bot Meubelen; Prijswinnares Stressless Actie

Daarna had zij een deelnamecoupon ingevuld waarmee zij kans maakte op een heerlijk Stressless relax-hotelarrangement voor twee personen met een waarde van € 350,- bij Thermae 2000 in Valkenburg. 
Stressless is één van de bekendste merken comfortmeubelen en wordt vervaardigd door Ekornes in Noorwegen. Het topmerk biedt een keur aan verschillende designs. Daardoor passen deze stoelen en fauteuils in elk interieur. En ze hebben allemaal één ding gemeen; het unieke comfort dat u onmiddellijk herkent wanneer u zit. 

Om de kwaliteit van Stressless te onderstrepen werd 19 oktober j.l. bij Bot Meubelen een proefzit-event georganiseerd. Dit om iedereen te overtuigen van het unieke en optimale zitcomfort. Met o.a. gepatenteerde innovaties die door Stressless zelf ontwikkeld zijn. Het is de manier waarop de fauteuil vloeiend achterover glijdt en u in elke houding perfect ondersteunt. En dit zowel bij de serie banken als bij de fauteuils. Ook de winnaar was direct overtuigd van het comfort en liet zich voor de foto dan ook graag samen met eigenaar Ruud Bot fotograferen. Wilt u meer informatie over Stressless of de andere mooie meubelen die u vindt bij Bot Meubelen Hoorn? U bent van harte welkom op het Hof van Hoorn, C.J.K. van Aalstweg 8B in Hoorn. Telefoon; 0229-266639 www.bot.nl 

(foto bijschrift; Prijs winnares Corrie Kruyshaar rechts op de foto samen met zus Nel Koebrugge en Ruud Bot)