fbpx
Kwantum, voor wooninspiratie en trends

Kwantum, voor wooninspiratie en trends

Bij Kwantum is de keuze groot. Vele soorten lampen of kandelaars, waxinelichthouders, heerlijk voor de komende donkere maanden. Maar ook artikelen voor in uw keuken, slaapkamer en veel meer.
Voor jouw huis gelden jouw regels en jouw stijl! Je weet zelf heel goed wat je wilt en welke stijl er bij je past. Bij Kwantum kan je zien wat ze in huis hebben. Wat bij jouw stijl past. Een eigentijds assortiment.

Op dit moment is een mengeling van stijlen de woontrend. Deze mengeling zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets is. Uitbundige prints, grote motieven, chique stoffen en natuurlijke materialen. Wat dacht u van de vele wanddecoraties. Van klokken tot foto prints of wand kandelaars. Vele soorten kussens, ook in vele kleuren. Leuke accessoires voor in uw keuken zoals thee en koffie bekers, sfeervolle opruim blikken.

Heeft uw huis een nieuw behang nodig of een lik verf, zie hier de vele soorten. Of alleen nieuwe gordijnen nodig, de keuze is breed bij Kwantum. Ook vindt u bij Kwantum pronkstukken van lampen. Voor ieder wat wils dus breng een bezoekje en laat u verrassen. Alle dagen geopend dus ook Superkoopzondag. 
Kwantum, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A, Hoorn. www.kwantum.nl