fbpx
Kunstenares Maria van den Burg bij Bot Meubelen Hoorn

Kunstenares Maria van den Burg bij Bot Meubelen Hoorn

Haar indrukwekkende schilderijen hangen hier in deze meubelzaak en kunt u komen bezichtigen. 
De afgelopen 20 jaar heeft Maria zich verdiept in de praktische filosofie, kaligrafie en vele jaren daarin les gegeven aan groepen. Na Maria haar verhuizing vanuit Amsterdam naar Heemstede heeft zij bij verschillende kunstenaars les genomen in het schilderen en gewerkt met verschillende technieken. Dit zorgde voor het maken van mono prints in combinatie met collages en de exposities volgden in Haarlem, Heemstede, Lisse, Bennebroek, Uithoorn, Oosterblokker en galerie “De Kunstsalon” in Hoorn. Ook heeft haar werk gehangen (al verschillende keren) in het Dijklanderziekenhuis, voorheen het Westfries Gasthuis. Maria werkt op grotere doeken met acrylverf in verschillende technieken. Deze schilderijen ontstaan vanuit gevoel, kleurenspel, wat prachtige schilderijen oplevert. U ziet kunst met elementen van rust, beweging, licht en donker, emotie, vlak, strak en absolute schoonheid. 
U bent van harte welkom om deze prachtige schilderijen te komen bekijken bij Bot Meubel op 30 november aanstaande. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur is Maria zelf aanwezig en kunt u haar zelf spreken en vragen stellen over haar mooie schilderijen. 
Bot Meubelen Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8B, Hoorn. T. 0229-266639. www.bot.nl