fbpx
Mega Tegels & Badkamers; de nieuwste trends

Mega Tegels & Badkamers; de nieuwste trends

Mega Tegels koop wekelijks in grote volumes tegels en sanitair rechtstreeks van de fabrikant of uit het buitenland (eigen import). Hierdoor biedt Mega Tegel altijd de scherpste prijzen!
De showroom van Mega Tegel bestaat uit ruim 1000 m2, sfeervol ingericht met badkamers, tegels, sanitair. En zeker heel overzichtelijk waardoor een uitstekende keuzemogelijkheid wordt gecreëerd.

De doe-het-zelver, de particulier of de aannemer kan hier terecht voor de voordeligste aankoop en de laatste trends. Het assortiment tegels biedt meer dan 1000 verschillende soorten. Wandtegels, vloertegels en natuursteen. Naast deze verkoop van losse producten en materialen werkt Mega Tegel samen met een netwerk van professionele installatiebedrijven voor het vakkundig installeren/monteren van uw aankoop. Lage prijzen, hoge service en een grootschalig assortiment met de beste kwaliteitsmerken, Mega Tegel & Badkamers, het juiste adres. Kom langs en laat u inspireren door de mooie en overzichtelijk showroom. U bent van harte welkom. De medewerkers staan graag voor u klaar met advies en om al uw vragen te beantwoorden. Parkeren is gratis.

Mega Tegel & Badkamers, Dr.C.J.K.van Aalstweg 16, Hoorn. T. 0229-239526. www.metmega.nl