fbpx
Carpetright; Grootste collectie vloeren

Carpetright; Grootste collectie vloeren

Tijd om ons huis wat op te frissen. Bij Carpetright helpen ze graag met het opfrissen van uw huis en dit kan tot 3 november met hele leuke opfris acties. U vindt hier bij Carpetright parket vloeren, laminaat, pvc, linoleum, vinyl en tapijt. De adviseurs helpen u graag verder om de juiste vloer uit te zoeken. Of u nou een echte doe- het- zelver bent of juist twee linkerhanden hebt, de nieuwe vloer moet wel perfect komen te liggen.

Bij Carpetright vindt u een professionele plaatsingsservice zodat u zeker weet dat uw droomvloer perfect geplaatst wordt en u hiervan snel kunt genieten. Voor prachtige raamdecoraties bent u hier bij Carpetright ook aan het juiste adres, vele keuzes en mogelijkheden. Nieuwe gordijnen geven uw woonruimte een frisse nieuwe sfeervolle uitstraling wat natuurlijk heerlijk is met de winter op komst. Alles wordt op maat gemaakt. Is uw trap toe aan een renovatie, ook dit kan allemaal bij Carpetright. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden of kijk wat er allemaal mogelijk is bij Carpetright. Parkeren is gratis. 
Carpetright, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn. T. 0229-239975 www.carpetright.nl