fbpx
Iedereen recyclet, ook EP:Beerepoot

Iedereen recyclet, ook EP:Beerepoot

U ontvangt nu namelijk hoge inruilkortingen én bespaart met een nieuw, energiezuinig model, elke maand weer op uw energierekening. En uw ingeleverde apparaat wordt altijd netjes gerecycled.

In Nederland is er vorig jaar 166 miljoen kilo aan elektrische apparaten en lampen gerecycled. Een mooi resultaat, maar dit kan nog veel beter. Koopt u bij ons een apparaat? Dan kan de oude altijd gratis mee retour, wij zorgen er voor dat het apparaat op de juiste manier wordt afgevoerd. Recyclen is beter milieu, net als energie besparen. Gelukkig worden elektronische apparaten steeds energiezuiniger en daar kan u van profiteren.

Besparen doet u trouwens al heel snel. Wist u bijvoorbeeld dat een koel-vriescombinatie van 8 jaar oud jaarlijks twee keer zoveel energie gebruikt dan een nieuw A+++-model. En een gemiddelde LED-televisie van nu 50% energiebesparing oplevert ten opzichte van een LCD-televisie van 5 jaar oud! Minimaal € 100,- per jaar besparen? Vervang dan uw oude condens droger voor een moderne warmtepompdroger. Naast besparing ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak. Koelkasten met een No Frost functie hoeft u nooit meer te ontdooien, wasmachines kunnen zichzelf doseren en muziek streamt u gemakkelijk draadloos uit de cloud. 

Al enige tijd ontvangt u bij EP:Beerepoot bij elke geregistreerde aankoop, geheel automatisch, punten. Vanaf nu kunt u deze punten omzetten in directe kassakorting. Dus naast uw inruilkorting, shopt u deze periode hierdoor extra voordelig. Kortom; Hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot.