fbpx
Leen Bakker Hoorn: door het lint

Leen Bakker Hoorn: door het lint

De mooiste artikelen voor heel speciale prijzen. Mega korting weken bij Leen Bakker. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed of kasten voor in uw slaapkamer. Wilt u uw huiskamer voorzien van nieuwe meubels zoals een bank, eetkamer stoelen, tafels of kasten. Wat dacht u van accessoires zoals manden, kussens, kandelaars of nieuwe verlichting.

Wat dacht u van de heerlijke warme plaids/dekens voor op de bank zodat u het heerlijk warm heeft tijdens de koude wintermaanden. Voor uw gang of toilet, of de slaapkamer wanden vindt u hier hele mooie wand spiegels, klokken en vele andere accessoires om uw huis sfeervol te maken. Er is bij Leen Bakker echt voor ieder wat wils en nu ook nog eens met hele hoge kortingen. U bent van harte welkom, breng een bezoekje tijdens deze megakorting weken. Zoveel kortingen op zoveel artikelen, dit mag u niet aan u voorbij laten gaan. Gratis parkeren op alle dagen van de week. 
Leen Bakker, Dr.C.J.K.van Aalstweg 15, Hoorn. T. 0229-266077 www.leenbakker.nl