fbpx
EP:Beerepoot Hoorn bekroond tot Topwinkel 2019-2020

EP:Beerepoot Hoorn bekroond tot Topwinkel 2019-2020

Deze titel is een échte publieksprijs en toont de waardering van de consument voor de hoogwaardige serviceverlening van EP:Beerepoot.  EP:Beerepoot Hoorn behoort na deze erkenning tot één van de best presterende winkels in Nederland, welke zijn vastgesteld aan de hand van NPS (Net Promoter Score). NPS is een krachtig instrument om de klanttevredenheid te meten.

Voor EP:Beerepoot is het winnen van deze prijs een bekroning op het werk. ‘Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen. Service staat bij al onze vestigingen centraal en dagelijks streven we met z’n allen naar 100% klanttevredenheid; Een optimale service voor een optimale beleving’, aldus Robert van Wettum, directeur van EP:Beerepoot.

Over EP: Met ruim 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld heeft ElectronicPartner een formule die z’n kracht heeft bewezen. Bij de EP: Ondernemer staat de klant centraal, een ondernemer die weet dat zijn kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen lokale marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Service reikt verder dan de deur.

Bij een feestje horen cadeaus! Daarom ontvangt u t/m 22 november bij geselecteerde Miele producten een gratis stofzuiger t.w.v. € 263,-. Deze producten zijn verzameld in een unieke folder, die u dit weekend op de deurmat kan verwachten. Kennis maken met de service van EP:Beerepoot? Kom langs in één van de zes vestigingen.