fbpx
Kom langs bij Thuisin Hoorn

Kom langs bij Thuisin Hoorn

Hier vindt u alles voor woninginrichting. De adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze of geven u een graag een vrijblijvend advies.

Bij Thuisin kunt u terecht voor vloeren (pvc), raamdecoraties of behang, verf. Wilt u uw huis verfrissen met nieuw behang of een nieuwe lik verf, of bent u toe aan een nieuwe vloer of raamdecoratie kom dan langs bij Thuisin en laat u meenemen in het volledige assortiment van gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Moduleo en Akzo Nobel. Komt u er bijvoorbeeld qua styling niet uit dan kunt u bij interieur advies vragen van de top interieurontwerper van Thuisin. Maakt u hiervoor een afspraak. In 60 minuten bespreekt u uw woonwensen samen met de interieurontwerper en maakt u kennis met de verschillende woonstijlen, er wordt dan geheel vrijblijvend een globaal interieur plan gemaakt. Dit is geheel gratis en heeft geen verplichtingen. Ook vindt u hier de nieuwste trends en kleuren voor uw huis en de koffie staat voor u klaar. 

Thuisin, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8E in Hoorn. Telefoon: 0229-247459. www.thuisin.nl