fbpx
Swiss Sense; Lifestyle design

Swiss Sense; Lifestyle design

Dit unieke design past in iedere slaapkamer. Zowel elektrische verstelbare als vlakke modellen zijn te verkrijgen. U bepaalt zelf uw maat, stof, kleur en designpoten kiezen waardoor u een totaal eigen boxspring samenstelt. 

Bij Swiss Sense slaagt u ook voor een goed nieuw dekbed. Bijvoorbeeld de 4 seizoen dekbed maar ook donzen of synthetische dekbedden zijn hier te koop. En met de winter in aantocht is het toch weer super fijn om een goed en warm dekbed te hebben. Nieuwe kussens om te slapen ook in synthetisch of dons te verkrijgen. Om uw bed helemaal af te kleden heeft Swiss Sense ook een ruime keuze in dekbedovertrekken voor u. Bijvoorbeeld satijn, flanel of katoen. Het oog wilt ook wat daarom maakt u uw bed compleet met een mooi bedsprei. Bijvoorbeeld Plaid Diks Natural. Dit is een hoge kwaliteit bedsprei, stevig, dik en gemaakt van heerlijk zacht katoen gecombineerd met linnen. Deze bedsprei heeft een gestikt honingraat structuur in een effen kleur en wordt omlijst met een prachtige zandkleurige rand. Deze plaid kunt u perfect combineren met sierkussens van de collectie Diks, ook te vinden bij Swiss Sense. De medewerkers van Swiss Sense heten u van harte welkom!
Swiss Sense, Dr.C.J.K. van Aalstweg 10D, Hoorn. Telefoon: 0229-210973. www.swisssense.nl