fbpx
JYSK, mooie meubels, lage prijzen

JYSK, mooie meubels, lage prijzen

U vindt hier zeker uw woonkamer inspiratie. Ook zijn de meubelen zoals bijvoorbeeld een fauteuil uit te proberen in winkel, u wilt natuurlijk wel weten hoe het zit voordat u wat koopt. 
Heeft u een grote woonkamer of een kleine bij JYSK is voor elke formaat iets te vinden voor in uw woonkamer. Voor de kleine kamer zijn er banken en bijzettafels die juist geschikt zijn voor een kleine ruimte. Bijvoorbeeld; combineer een grote bank met kleine bijzettafels die overal neergezet kunnen worden.

Dan is een grote salontafel niet meer nodig en er is evengoed genoeg ruimte om wat neer te zetten zoals uw kop koffie of glas. U vindt hier ook heerlijke fauteuils met poef zodat u lekker languit kunt liggen en het neemt weinig ruimte in beslag. Wandkasten zijn zeer geschikt voor in een kleine woonkamer, ideaal om mooie accessoires op te laten zien zonder dat het te veel plaats inneemt op uw vloer. Uiteraard vindt u hier ook voor de grote woonkamer de leukte ideeën. Zoals roomdividers of vakkenkasten om het zitgedeelte af te scheiden van het eetgedeelte. Zoveel ideeën doet u op na een bezoek bij JYSK. Kom gezellig langs en laat u verrassen. De medewerkers van JYSK staan voor u klaar. 
JYSK, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12, Hoorn. Telefoon: 212439. www.jysk.nl