fbpx
Keukensale Hoorn, een keuken voor vele jaren

Keukensale Hoorn, een keuken voor vele jaren

Bij Keukensale betaald u nooit teveel, de keukenspeciaalzaak met de laagste prijsgarantie op keukens en keukenapparatuur van A merken en topkwaliteit.

Een nieuwe keuken is een investering voor vele jaren. Bij Keukensale kunt u deze garantie verwachten. U vindt hier een ruim opgezette showroom met vele uiteenlopende opstellingen van keukens. De adviseurs helpen en adviseren u graag om samen tot een goede doordachte keuken te komen met hoogwaardige componenten. Een goed advies is heel belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij Keukensale zit u hier helemaal goed. Bij Keukensale Hoorn vindt u A merken tegen bodemprijzen. Breng een bezoekje aan de showroom om de verschillende opstellingen te bekijken, verschillende stijlen om ideeën op te doen. De uitstekende service is opgebouwd op vele jaren ervaring. Het is mogelijk om hier een 3D ontwerp te laten zodat u een beeld krijgt van uw droomkeuken. Deze 3D is geheel gratis. Kom langs voor inspiratie of advies ook buiten de openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Ook via de website kunt u een afspraak maken.

Keukensale Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6A in Hoorn. Telefoon: 0229-769125. www.keukensale.com