fbpx
Smart Home

Smart Home

Een smart home speaker brengt voornamelijk gemak met zich mee. Dat loopt uiteen van wekkers zetten tot slimme lichten bedienen en zelfs de bediening van beveiligingscamera’s. In  de Nederlandse markt is de grootste speler in smart home speakers Google Home.

Dit is een serie smart home speakers die gebruik maakt van de Google Assistent. De Google Assistent, die ook op vrijwel alle Android telefoons te installeren is, kan worden gebruikt voor alledaagse taken, zoals het voorlezen van het nieuws, de agenda bijhouden of het melden van verkeershinder. De Google Home kan dit soort informatie ’s morgens  voorlezen als je wekker gaat.

Producten


De goedkoopste Google smart home speaker is de Google Home Mini. Deze heeft net zoals de andere speakers dezelfde functionaliteit. Het verschil zit in het afspeelvolume van geluid. Wil je hem ook veel gebruiken voor het luisteren van muziek? Dan kan je beter gaan voor de reguliere Google home. Deze heeft de mogelijkheid om hoger volume af te spelen dan de mini.

Als laatste is er nog de Google Nest Hub. Deze smart home speaker heeft een touchscreen dat kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het live bekijken van beveiligingscamera’s, het afspelen van YouTube video’s of het besturen van de lichten. Kortom: Google home, de slimme assistent van de toekomst.
Alle google home producten zijn te verkrijgen bij MediaMarkt Hoorn. Ook kun  je ons volgen op Instagram @mediamarkt_hoorn of op Twitter @MediaMarktHoorn