fbpx
Beddenreus voor een nieuwe boxspring

Beddenreus voor een nieuwe boxspring

Op een goede boxspring valt u gegarandeerd als een blok in slaap! Bij Beddenreus vindt u boxsprings van hoge kwaliteit en een vaste lage prijs. Een bed dat precies bij jouw persoonlijke behoeftes en voorkeuren past dat is de ideale boxspring. Bij Beddenreus vindt u een grote keuze aan afmetingen, modellen en stijlen van boxsprings. Deze zijn ook elektrisch verstelbaar te verkrijgen. Een boxspring bestaat in feite uit 2 matrassen voor extra comfort, een beklede box met veren van staaldraad, een hoofdbord en een voetbord. Vanwege de vele lagen waar het bed uit bestaat slaapt u een stuk comfortabeler.

Wilt u uw bed voorzien van allerlei accessoires zoals verlichting, hockers en nachtkasten kom dan langs bij Beddenreus en zie hier de vele soorten en mogelijkheden voor het juiste bed wat bij u past. Met een boxspring haalt u een bed van hoge kwaliteit in huis. Een investering in vele goede nachtrusten van een heerlijk bed, dat is wel wat waard. Zie ook de vele aanbiedingen, bij Beddenreus koopt u de juiste boxspring, kwalitatief hoogwaardig, comfortabel en stijlvol en enorm laag geprijsd. Dus kom langs en bekijk de showroom en mogelijkheden. Beddenreus, Dr.C.J.K. van Aalstweg 10B in Hoorn. www.beddenreus.nl