fbpx
Dat is lekker thuiskomen…

Dat is lekker thuiskomen…

Om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden, heeft EP:Beerepoot speciale acties met vakantiegevoel voor u geselecteerd. Aanbiedingen waar u Olé, Perfetto & Très bien tegen zegt!

Beleef het vakantiegevoel steeds weer opnieuw en bekijk uw vakantiefoto’s en -filmpjes haarscherp in 4K resolutie op de mooiste televisies. Gewoon lekker thuis vanaf de bank. Of bereid de heerlijkste wereldgerechten met de fijnste kookartikelen. Van wok pannen tot complete pannensets en van blenders tot keukenmachines, maar ook voor messen, servies en Kamado barbecues, bent u bij EP:Beerepoot aan het juiste adres. Kom ook langs voor onze zeer scherp geprijsde inbouwapparaten, want geselecteerde modellen worden tijdelijk geheel gratis voor u ingebouwd. Zo blijft u nog lekker in de vakantie-modus.

Met de geur van verse koffie waant u zich weer even op een pittoresk terras. Wilt u dit vakantiegevoel thuis creëren en koffiezetten als een écht Barista? Kom dan een overheerlijke kop koffie bij ons drinken. We demonstreren u graag de mogelijkheden van onze koffiemachines. Overtuigd? Profiteer dan tijdelijk van onze koffieactie en ontvang tot één jaar gratis koffiebonen bij geselecteerde modellen!

Wist u dat EP:Beerepoot nu ook via Whatsapp bereikbaar is? Stel uw service-gerelateerde vragen gemakkelijk via: 0613396339! Kortom; Kom voor acties met vakantiegevoel én service naar EP:Beerepoot. Bekijk onze aanbiedingen in de digitale folder op www.epbeerepoot.nl.