fbpx
Sanidirect; Badkamer en accessoires

Sanidirect; Badkamer en accessoires

De eigentijdse en luxe zwartgekleurde badkamer artikelen geven een sfeervolle en luxe uitstraling. Bij Sanidirect vindt u de mooiste badkamers en stijlen om uw badkamer aan te kleden en de professionele medewerkers geven u handige tips en tricks!

Ook voor uw toilet bent u bij Sanidirect aan het juiste adres. Vroeger was de aandacht voor de toilet minimaal omdat de keuze ook beperkt was, zowel de keuze voor toiletten als voor accessoires. Gelukkig is er nu de gelegenheid en keuze om de toilet aangenamer te maken. Sanidirect verkoopt verschillende merken en series die speciaal gericht zijn op zwarte accessoires. Bijvoorbeeld Sealskin Brix. Deze serie bestaat uit diverse moderne zwarte handdoekrekken en haken. Ook is er van Sealskin een serie zwarte closetgarnituur van toiletrolhouder  en toiletborstelhouder of pedaalemmers en pompjes. Alles is los te verkrijgen en eenvoudig te vervangen als u bijvoorbeeld een ander accent kleur zou willen.  Kom langs bij Sanidirect en bezichtig de uitgebreide showroom met wel 14 complete badkamers. Voor vragen en advies staan de deskundige adviseurs voor u klaar. Superkoopzondag 25 augustus. Gratis parkeren.

Sanidirect, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10 in Hoorn. Telefoon: 0229-768996. www.sanidirect.nl