fbpx
Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Profiteer acht dagen lang van extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wees er snel bij, want op=op.

De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert spectaculaire aanbiedingen voor u op. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig.

Vele klanten weten inmiddels de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt wel te vinden. Niet alleen vanwege de hoge kortingen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar heeft u geen ruimte in uw auto? Maak op zondag 22 september gratis gebruik van de Mercedes-Benz bestelwagens van Gomes!

Van zondag 22 september tot en met zondag 29 september bent u van harte welkom op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Op beide zondagen is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Van 23 september tot en met 28 september bent u van 9.30 tot 18.00 uur welkom. Kom langs en profiteer van extreme kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot. Kijk voor meer informatie en extra aanbiedingen op www.epbeerepoot.nl