fbpx
EP:Beerepoot geeft je een Ticket to Paradise

EP:Beerepoot geeft je een Ticket to Paradise

EP:Beerepoot is trots partner van dit unieke evenement en in dat kader geven wij op zondag 25 augustus, bij besteding vanaf € 499,- of bij aankoop van geselecteerde producten, gratis tickets weg. Daarnaast maak je deze zondag bij elke aankoop kans op 2x 2 tickets t.w.v. € 75,-.

Het Julianapark in Hoorn wordt volgende week omgetoverd tot een waar feestparadijs voor jong en oud. Ga mee op een tropische reis met als bestemming Hawaii. Beleef witte stranden, palmbomen, cocktails, zonnen en natuurlijk heel veel dansen! Vooruitlopend op Outdoor Stereo vieren wij zondag 25 augustus ‘Mini Festival Fest’. Kom alvast lekker in de sfeer met zomerse klanken uit de speakers, een hapje van de BBQ, Festival Fest-korting én gratis tickets bij geselecteerde producten!

Outdoor Stereo is een begrip in de regio waar iedereen terecht kan voor de ultieme beleving. Beeld, geluid, geur en smaak prikkelen de hele dag je zintuigen. Het festival weet steeds weer te verbazen en is elk jaar een voorloper op het gebied van entertainment, ambiance, talenten en primeurs. Een samenwerking tussen dit evenement en EP:Beerepoot kon dus niet langer uitblijven.

Kom zondag 25 augustus van 12.00 uur tot 17.00 uur langs in winkel Hoorn voor deze pre-party. De aanbiedingen zijn t/m 28 augustus ook geldig in al onze overige vestigingen. Een greep uit de aanbiedingen vindt je in deze krant.