fbpx
Carpetright; vloeren en traprenovatie

Carpetright; vloeren en traprenovatie

Een verfrissing of vernieuwing geeft altijd een fijn gevoel. Bijvoorbeeld nieuwe raamdecoraties dan is bij Carpetright veel keuze en goede adviezen te vinden. 

Ook verkoopt Carpetright mooie vloeren. Een ruime keuze in Parket, PVC, Tapijt of Laminaat. Ook de juiste adviezen worden bij Carpetright gegeven door de adviseurs/medewerkers. Wat dacht u van raamdecoraties, alle trends en het nieuwste van het nieuwste  vindt u in deze winkel. Carpetright vindt service heel belangrijk net als een goed advies. Het begeleiden naar de juiste aankoop van de klant is heel belangrijk. Er wordt door de mederwerkers meegedacht om uw woonwens te vervullen. Ook kan er door Carpetright zorg gedragen worden voor het plaatsen van uw nieuwe vloer of raamdecoratie, service is dat ze kosteloos bij u langs komen om de exacte maten te meten en de situatie te beoordelen voor een perfectie plaatsing. Kom gerust even binnen en laat inspireren en adviseren door de medewerkers van Carpetright Hoorn. 

Carpetright Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn. Telefoon: 0229-239975 of zie de website www.carpetright.nl