fbpx
Back to School met EP:Beerepoot

Back to School met EP:Beerepoot

Wij laten je nooit zakken! Ga je op kamers? Ook dan eerst even langs EP:Beerepoot voor de perfecte inboedel…EP:Beerepoot beschikt over een breed scala aan laptopmerken en modellen, zodat er altijd een is die past bij jouw wensen en budget. Een snelle processor, sterke grafische kaart, veel opslagruimte of extra werkgeheugen?

De keuze is enorm. Werk je graag op een groot scherm of kies je liever voor een compact formaat? Ons laptop-assortiment omvat onder andere Acer, HP, Asus en Lenovo. Ga je liever voor een Apple? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. En met trendy accessoires zoals muizen, keyboards, PowerBanks, tassen en sleeves ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Overal in huis snel en stabiel (draadloos)internet maakt leren en studeren leuker en eenvoudiger. Onze repeaters vergroten het bereik van je WiFi en onze Powerline-adapters maken van elk stopcontact een super snelle internetverbinding. Zonder lastige bekabeling.

Wist je dat je ook bij EP:Beerepoot terecht kunt voor reparaties aan laptops en PC’s? En natuurlijk voor allerlei soorten software zoals Office 365 en Antivirus-programma’s. Indien gewenst, maken wij je aankoop ook nog eens gebruiksklaar, zodat je direct aan de slag kunt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk snel onze folder op www.epbeerepoot.nl of kom langs in één van onze zes sfeervolle winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen, Volendam en Broek op Langedijk. U krijgt altijd de service van EP:Beerepoot!