fbpx
Megavestiging Hoorn; Megategel

Megavestiging Hoorn; Megategel

1500m2 showroom, stijlvol en ingericht volgens een uniek concept. U vindt hier het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer en tegel gebied.

Wilt u advies over hoe u uw badkamer het beste kunt indelen? Dat kan bij Megategel, laat dan een 3D- ontwerp maken. U kunt dit direct online doen en versturen naar de vestiging in Hoorn. Dan weten de medewerkers wat u wilt en kunt u een afspraak maken om dit rustig door te nemen. Uiteraard geld dit ook voor een keuken ontwerp. Mega Tegels & Badkamers heeft een zeer ruime keuze wandtegels, vloertegels en natuursteen. ± 1000 verschillende soorten vind u hier. Kom gerust eens langs en bekijk de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een PVC vloer, hier in de showroom is een ruime keuze aanwezig in veel verschillende kleuren, motieven en patronen. PVC vloeren zijn enorm populair aan het worden. We gaan toch voor duurzaam, ster en een hoge slijtvastheid. Bij deze speciaal zaak krijgt u professioneel advies en de juiste service. Kort samengevat; lage prijzen, hoge service en een groot assortiment met de beste kwaliteitsmerken. Tot ziens bij Megategel.

Megategel Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16, Hoorn. Telefoon: 0229-239526. www.megategel.nl