fbpx
Summer Sale bij Swiss Sense Hoorn

Summer Sale bij Swiss Sense Hoorn

Dat betekent volop voordeel én een compleet nieuwe collectie bedden en slaapkamermeubels. Het moment om inspiratie op te doen en je slaapkamer direct klaar te maken voor de warme zomerdagen.

In maart opende Swiss Sense de deuren van een nieuwe winkel in Hoorn met alles op het gebied van fijn en goed slapen. Een breed assortiment boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed in uiteenlopende stijlen. Romantisch, klassiek of juist modern. Omdat slaap heel persoonlijk is, kun je bij Swiss Sense eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Van hoofd- of voetbord en pootjes tot de stof en kleur.

De verschillende stijlstudio’s in de nieuwe winkel geven volop inspiratie. Zo vind je er ook de allernieuwste Balance collectie. Een collectie eikenhouten bedden en bijpassende slaapkamermeubels – nachtkastjes, kledingkasten en ladekasten – om de slaapkamer helemaal compleet te maken. Maar ook voor advies op maat kun je in de nieuwe winkel in Hoorn terecht.  Extra voordeel tijdens de Summer Sale.
Profiteer tijdens de Summer Sale van heel veel voordeel op boxsprings en matrassen maar ook op beddengoed en hoofdkussens.

Swiss Sense is gevestigd aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D in Hoorn,

tel. 0229 – 21 09 73. Kijk voor meer informatie op www.SwissSense.nl