fbpx
JYSK; sfeer in je badkamer

JYSK; sfeer in je badkamer

Om nog meer te kunnen genieten van uw relax moment is een goede sfeer in uw badkamer en een juiste inrichting heel belangrijk. We brengen elke dag wel enige tijd door in de badkamer. Bij JYSK is bijvoorbeeld een heel ruim assortiment aanwezig met handdoeken in alle kleuren en maten. Of een heerlijke zachte badjas en ja zeker, ook sloffen zijn bij JYSK te koop.

Luxe automatische zeep dispenser, een badkamerspiegel, badmatten, allemaal hier te verkrijgen. Bent u op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau, kom dan een bezoekje brengen bij JYSK, zoveel keuzes. Heerlijke geurolie, of een stijltang, ook hier te verkrijgen. Een zachte badmat wat comfort en warmte geeft aan je badkamer. Bij JYSK te verkrijgen in vele kleuren, maten en uitvoeringen. Hier vindt u ook een ruim assortiment pedaalemmers en wc borstels in verschillende kleuren en maten. Uiteraard bied JYSK u ook slaapkamers, eetkamers, tuin en raam artikelen en nog veel meer. Kom gezellig langs en koop de leukste artikelen voor een zeer lage prijs. Tot ziens bij JYSK. Gratis parkeergelegenheid.

JYSK, Dr.C.J.K.van Aalstweg 12, Hoorn. www.jysk.nl Telefoon: 0229-212439