fbpx
Beddenreus; 70% korting op alles

Beddenreus; 70% korting op alles

Profiteer nu van 70% korting bij Beddenreus. Dekbedovertrekken zijn hier te koop met stapelkorting, 30% op 1 artikel, 50% op 2 artikels, 70% op 3 artikelen, dus grijp uw kans want op = op. 

Wordt iedere dag fit wakker en maak van je slaapkamer een trendy, sfeervolle ruimte. Nu met de grote Sale actie bij Beddenreus kunt u zeer aantrekkelijk shoppen. Dat zorgt ervoor dat u nog lekkerder slaapt. U vindt hier een zeer ruim assortiment van kwalitatieve boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten en uiteraard de bijmeubelen voor in uw slaapkamer als nachtkastjes en hockers. Het assortiment is fris, uniek en trendy. Ook is er een actueel aanbod beddengoed wat het hele jaar wisselt. U vindt hier alles voor uw slaapkamer en uw nachtrust! Neem ook een kijkje in de webshop zodat u alvast kunt zien wat er te koop is of om online te bestellen natuurlijk. Superkoopzondag 28 juli, redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan Beddenreus. Kom gezellig even langs. Gratis parkeren.

Beddenreus, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10B, Hoorn. filiaal.hoorn@beddenreus.nl www.beddenreus.nl