fbpx
Gamma Hoorn; Zeg je zomer zeg je Gamma

Gamma Hoorn; Zeg je zomer zeg je Gamma

Bijvoorbeeld op alle Bruynzeel badkamer meubelen 40% korting. Regendouche met 20% korting. En ga zo maar door, een bezoekje aan Gamma Hoorn zou u en uw portemonnee zeer blij maken. 

Ben u van plan om binnenkort uw muren te voorzien van nieuwe verf, Flexa muurverf en lak is nu in de aanbieding met 30% korting. Zo zijn er nog vele aanbiedingen, voor ieder wat wils. Nieuwe raamdecoratie nodig dan is de keuze groot. Of de buiten/ tuinverlichting vernieuwen kom langs en zie de mooie aanbiedingen.  Bij Gamma Hoorn kunt u echt voor alles terecht, ook advies kunt u hier vrijblijvend vragen. Hulp bij het klussen is mogelijk, Gamma heeft een eigen montage team. Heeft u vragen of wilt u advies, kom langs en maak het bespreekbaar. Op 17 en 18 augustus is er een Gamma racing day op het TT Circuit van Assen. Het grootste gecombineerde auto, motor en kartrace evenement van Europa. Haal uw gratis ticket op in 1 van de bouwmarkten of download deze op gammaracingday.nl

Gamma Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 6. Hoorn.  Telefoon: 0229- 218135www.gamma.nl