fbpx
Fietsenstunt.nl een gepassioneerd familiebedrijf

Fietsenstunt.nl een gepassioneerd familiebedrijf

FMet tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche weet Fietsenstunt.nl als geen ander wat de wensen zijn van de klant. Hier vindt u een uitgebreide collectie van de bekende kwaliteitsmerken voor zeer scherpe prijzen. Van innovatieve e-bikes tot betrouwbare stadsfietsen en van hippe transportfietsen tot stoere kinderfietsen. Naast het uitgebreide aanbod kwaliteitsfietsen, kunt u hier natuurlijk ook terecht voor de juiste onderdelen en accessoires voor uw fiets.

Fietsenstunt.nl heeft drie vestigingen (Hoorn, Wervershoof en Wieringerwerf) waar de ervaren fietsspecialisten 6 dagen per week voor u klaar staan om u het juiste advies te geven. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken zodat u verzekerd bent van zorgeloos fietsplezier.
Ook kunt u in de winkel terecht voor vakkundig onderhoud en reparaties. Vaak al klaar terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Op werkdagen is de winkel van 07.00 uur geopend, zodat de fiets ook gebracht kan worden voordat de school- of werkdag begint. Ontdek de unieke fietsbeleving en breng een bezoekje aan de Fietsenstunt Experience Store! Fietsenstunt.nl Dr.C.J.K.van Aalstweg 8, Hoorn. www.fietsenstunt.nl