fbpx
Hoe heter, hoe beter

Hoe heter, hoe beter

Goed nieuws; het wordt alleen nog maar heter! De Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn namelijk van start. Profiteer van hoge kortingen op onze heetste modellen.

Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft u meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat u tijdens de Hele Hete Zomerweken ook nog eens profiteert van extreem hoge kortingen. asmachines, drogers, televisies, stofzuigers en audio zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, keukenmachines en -accessoires. Houdt u meer van kou? Ook koelkasten, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen.

Gratis inbouwservice

We begrijpen goed dat u tijdens uw vakantie he-le-maal tot rust wilt komen, maar wél wilt genieten van uw nieuwe aankoop. Geen probleem, want onze specialisten bouwen tijdelijk geselecteerde inbouwapparaten helemaal gratis in. Vraag dus snel in de winkel naar de mogelijkheden.

Nieuwe workshopdata

Ook in de vakantieperiode gaan de handjes uit de mouwen tijdens onze overheerlijke workshops. Ga aan de slag met onze Kamado BBQ’s, airfryer, inductiekookplaten en (stoom)ovens. Bekijk de nieuwste data op www.epbeerepoot.nl 
We heten u graag van harte welkom in één van onze zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt.