fbpx
Profiteer van de Sale bij Bot Meubelen

Profiteer van de Sale bij Bot Meubelen

Bankstellen van Leolux, een merk wat in elk interieur past. Dit merk komt van een gerenommeerd bedrijf en bied vele voordelen. Ook de kast van het merk Hulsta, topkwaliteit en met dit merk kunt u de kast helemaal zelf samenstellen. U bepaalt de kleur en de maat en de opstelling van de kast. Hulsta vervaardigd de kasten van eerlijke en hoogwaardige materialen.

Bent u op zoek naar een heerlijk stoel dan is de comfortfauteuil van Stressless een eyecatcher die u niet mag missen. Bij deze fauteuils ligt een sterke focus op het comfort. Deze stoel is te verkrijgen in vele kleuren. Deze fauteuil is een aanwinst voor ieder lichaam. Kom op 28 juli aanstaande, op Superkoopzondag, langs bij Bot Meubelen en ervaar zelf de prachtige Sale aanbiedingen. Gratis parkeren.
Bot Meubelen, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8B, Hoorn. Telefoon: 0229-266639. www.bot.nl