fbpx
Factory House; stijlvol woonadvies

Factory House; stijlvol woonadvies

Industriële en Lifestyle meubelen. Mooie accessoires. Vele keuzes van woon genot opgesteld in 5000m2 showroom. Waar u ook naar op zoek bent u vind het allemaal bij Factory House. Na een grote en intensieve verbouwing is sinds kort op de boven etage een heel mooie showroom te vinden. U vindt hier zeker wat u zoekt. Het is heel ruim opgezet zodat er rust en overzicht is als u er rond loopt. Prachtige banken, groot, klein voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld in de mooie kleuren groen, of cognac kleur, maar ook frisse kleuren.

Opstellingen van de banken zijn zeer uitgebreid. Van tweezits banken, hoekbanken met een lig gedeelte waar u heerlijk op kunt relaxen. Of een mooie fauteuil bij de bank, combinaties zoals u dat in wilt vullen. Als u hier rondloopt kijk dan ook naar de prachtige lampen en accessoires. Zoveel keuzes en mogelijkheden zijn hier te vinden. Heeft u een nieuwe inrichting nodig met bijvoorbeeld salontafel, bank, eethoek, stoelen, barkrukken, kasten, kom dan langs bij Factory House, 7 dagen per week geopend. De medewerkers helpen u graag verder. Factory House, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10e, Hoorn. Telefoon: 0229-785364. www.factoryhouse.nl of info@factoryhouse.nl