fbpx
Relaxen in stijl bij Medec Wonen en Slapen

Relaxen in stijl bij Medec Wonen en Slapen

Ook op het gebied van relaxfauteuils veranderen de trends. Relaxfauteuils zijn allang geen lompe, grote stoelen meer waar alleen opa en oma in zitten. Vandaag de dag zijn relaxfauteuils niet alleen een plezier om in te zitten maar ook een lust voor het oog.

De afgelopen jaren is de industriële look steeds populairder geworden. Robuust hout en zwart metalen tafelpoten, kastdeurtjes en bijzettafels doen het de laatste jaren erg goed. Deze trend is nu ook doorgedrongen tot de collectie relaxfauteuils bij Medec Wonen en Slapen. Door gebruik van vintage leersoorten en zwart metalen armleuningen en voeten krijgen de fauteuils een uitstraling die perfect passen in industriële, klassieke en warme interieurs. Leer dat naarmate het langer in gebruik is een steeds mooiere uitstraling krijgt en meer gaat leven maakt een fauteuil nog aantrekkelijker. Het vintage leer heeft als bijkomend voordeel dat het niet koud aanvoelt.

Medec biedt diverse lijnen relaxfauteuils met zowel gasveer bediening als elektrisch verstelbaar. De meest populaire serie is al jaren de Twice. De Twice is er in vele vormen, maar wat ze allemaal gemeen hebben is het 3-motorige systeem, standaard voorzien van ingebouwde accu. Verkrijgbaar in diverse maten van XS tot XXL is de zithoogte en –diepte op ieders lengte aan te passen. De meeste Twice modellen kunnen ook worden voorzien van een sta-op functie. Medec heeft op alle relaxfauteuils een interessante actie. De actie vindt u in de advertentie in deze krant.