fbpx
Carpetright; Zomer Sale

Carpetright; Zomer Sale

Hier start de Zomer Sale. Dat betekent dat de kortingen oplopen tot maar liefst 50%! En dat op heel veel vloeren en raamdecoratie in iedere productgroep en stijl. Bovendien profiteert u tijdens de  Zomer Sale van 20% korting op traprenovatie.

Carpetright vindt het belangrijk om u te begeleiden en goed te adviseren bij het vinden van de perfecte vloer of raamdecoratie. Er wordt door de mederwerkers meegedacht om uw woonwens te vervullen. Ook kan er door Carpetright zorg gedragen worden voor het plaatsen van uw nieuwe vloer of raamdecoratie, service is dat ze kosteloos bij u langs komen om de exacte maten te meten en de situatie te beoordelen voor een perfectie plaatsing. Kom gerust even binnen en laat inspireren en adviseren door de medewerkers van Carpetright Hoorn en geniet naast uw zomervakantie van een zonnige mini make-over bij jou thuis. 

Carpetright Hoorn, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11, Hoorn. Telefoon: 0229-239975 of zie de website www.carpetright.nl