fbpx
RightWash, luxe wasstraat op het Hof van Hoorn

RightWash, luxe wasstraat op het Hof van Hoorn

De 2e wasstraat in Hoorn. Op een perfecte ligging, het Hof van Hoorn. Een mooi groot pand wat voor iedereen toegankelijk is. De planning is om zo een 35.000 auto’s per jaar hier te gaan wassen. Tevens is er ook een Truckwash aanwezig waar ook Right Rent hun eigen auto’s wassen die ze verhuren.

Wilt u uw auto weer laten stralen ga dan voor een uitgebreide wasbeurt naar deze supermoderne wasstraat van RightWash. Deze wasbeurt start met handmatig voorwassen, velgen reinigen, lava schuim, bodem reiniging, hotwax en drogen met zijdezacht textiel voor het beste resultaat.

Naast de wasstraat is er een inpandige stofzuigerhal, waar de klant na de wasstraat de auto gratis kan stofzuigen of gebruik kan maken van dashboardluchtpistolen en de mattenborstel automaten. Bij  slecht weer staat u droog in deze mooi hal. Vanuit dit nieuwe enorme pand wordt niet alleen gewassen, Right Rent gaat vanuit dit pand al zijn bedrijfsactiviteiten doen. Ondernemer Frank Stortenbeker heeft flink geïnvesteerd in dit nieuwe was centrum, er is in dit pand ook een ruimte gereserveerd voor verhuur van motoren wat Frank op een later tijdstip wil gaan starten. U bent van harte welkom om uw auto te laten wassen in de mooie wasstraat van RightWash. Geopend van maandag t/m vrijdag 8.00 – 19.00 uur. Zaterdag van 8.00 – 18.00 uur en zondag van 9.00 – 17.00 uur.