fbpx
Bouchier Sport 2000; Strand tijd!

Bouchier Sport 2000; Strand tijd!

Alle artikelen voor sport vindt u bij deze mooie sportzaak. Ruim en overzichtelijk, enthousiaste medewerkers en een goede service, u vindt het allemaal in deze fijne sportwinkel.  Mocht u deze Superkoopzondag geen tijd hebben dan bent u uiteraard op andere dagen van de week van harte welkom.

De zomer is begonnen, heerlijk weer, fijne temperaturen, dan willen we graag weer lekker met ze allen naar het strand of zwembad.  Heeft u hiervoor nog nieuwe spullen nodig, met een bezoek aan Bouchier Sport 2000 slaagt u vast voor een mooie zwem outfit zowel voor haar als voor hem. Vele kleuren, met of zonder prints, ruime keuzes en vele maten.  Op dit moment is er Sale op veel zwem artikelen. Niet alleen badpakken, bikini’s of zwembroeken, maar ook badslippers, zonnebrillen, snorkels, zwemvliezen, zwemvesten en vele andere artikelen. Ook voor kinderen vindt u hier een uitgebreide collectie. Profiteer nu en kom langs, slaag voor mooie artikelen en nog mooier voor een mooie Sale prijs. Gratis en voldoende parkeergelegenheid.  

Bouchier Sport 2000, Dr.C.J.K. van Aalstweg 7C, Hoorn. Telefoon: 0229-215661. www.bouchiersc.nl