fbpx
Beter Bed; Nieuwe collectie Tempur en Element

Beter Bed; Nieuwe collectie Tempur en Element

In de showroom van Beter Bed kunt u de bedden komen bekijken. Het merk Element is volledig modulair opgebouwd. De boxspring is eenvoudig helemaal uit elkaar te halen en alle gebruikte materialen zijn recyclebaar. Alle afzonderlijke onderdelen  zijn los van elkaar te vervangen. Het betreft stuk voor stuk zogenaamde mono-materialen in plaats van gemengde grondstoffen, waardoor ze volledig herbruikbaar zijn. Uit diverse testen en metingen samen met TNO blijkt het circulaire karakter van Element.

Dit product is op een verantwoorde manier tot stand gekomen. Tempur matrassen passen zich helemaal aan de contouren van uw lichaam en ondersteunen u zodat u zich gewichtloos voelt. Het materiaal wat Tempur gebruikt is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft. In de showroom van Beter Bed vindt u alle informatie en kunt u bijvoorbeeld via een tv scherm zien hoe het merk Element gemaakt wordt. Kom langs en laat u informeren over deze twee fantastische merken.

Beter Bed, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10A, Hoorn. Telefoon: 0229-271884. www.beterbed.nl