fbpx
Keukensale.com alweer 5 jaar een begrip

Keukensale.com alweer 5 jaar een begrip

Om dit te vieren zijn er verschillende acties voor de klanten. Bijvoorbeeld acties van 50% korting en nog eens extra 5% jubileum korting. De showroom staat gevuld met hele mooie showmodellen keukens wat een bezoekje meer dan waard maakt aan Keukensale.com

Edwin, Yvonne, Jeroen en Mike vertellen u alles over de mogelijkheden bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Maak via Keukencreator een 3D tekening van uw droomkeuken. De keuken zoals u  het helemaal wenst. Bent u klaar met uw ontwerp, mail deze dan  naar Keukensale.com en vanuit dit ontwerp  zal er een gepaste offerte worden gemaakt voor u, zodat u precies weet waar u aan  toe bent. Keukensale.com houd van duidelijkheid. De service en nazorg staat hier hoog in het vaandel.  Om alles goed op maat te kunnen leveren start Keukensale.com met het inmeten bij u thuis, hierna nogmaals de keuken goed bespreken zodat u echt uw perfecte droomkeuken geleverd en geplaatst krijgt. Iedereen is welkom, vrijblijvend een 3D tekening en de juiste offert. Tot snel bij Keukensale.com

Keukensale.com, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6A, Hoorn. Telefoon: 0229-769125. Website: www.keukensale.com