fbpx
Medec Wonen & Slapen

Medec Wonen & Slapen

De luxe uitstraling gecombineerd met een heerlijk gevoel zorgen ervoor dat steeds meer mensen fluweel op hun nieuwe bank of boxspring kiezen. In klassieke interieurs past de stof natuurlijk sowieso fantastisch, maar het staat ook verrassend goed in industriële interieurs met metaal en grof hout. Om warmte in het interieur aan te brengen is fluweel op de bank een perfecte tegenhanger. 

Wat betreft kleuren is er voor elk wat wils; antracietgrijs, okergeel, cognac en allerlei tinten groen. De fluweelstoffen zijn op alle denkbare typen banken te krijgen, dus of je nu een heerlijke zachte loungehoek zoekt of een stevig zittend bankstel, voor iedereen is er wel wat te kiezen. Voor wie het iets te gedurfd vindt om een hele bank in fluweel te bestellen is er natuurlijk ook de optie om een fauteuil of eetkamerstoelen in deze stof te bestellen. De fluweelstoffen voelen erg fijn aan en zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Loop eens binnen bij Medec Wonen en Slapen en ontdek de collectie. Er is genoeg te zien om inspiratie op te doen voor je nieuwe interieur.

Medec Wonen, Dr.C.J.K. van Aalstweg 11, Hoorn. Telefoon: 0229-267413. verkoop@medecwonen.nl www.medecwonen.nl