fbpx
Gratis Kamado Joe BBQ

Gratis Kamado Joe BBQ

Aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangt u tijdelijk bij heel veel geselecteerde producten een gratis Kamado Joe BBQ met een waarde die kan oplopen tot maar liefst € 1499,-!

De barbecues van Kamado Joe staan garant voor uren lang BBQ-plezier dankzij pure kwaliteit, slimme functies en zeer geavanceerde accessoires en zijn culinaire alleskunners. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste BBQ’s. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Afhankelijk van uw aankoop ontvangt u een Junior, Classic of Classic II-uitvoering. Geniet samen met vrienden en familie van heerlijke barbecue-gerechten…

Dé BBQ-shop

Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn vindt u alles wat u nodig heeft. Naast de drie mooiste BBQ-merken vindt u hier ook alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan een greep uit de actieproducten op www.epbeerepoot.nl, maar kom langs in één van onze winkels voor álle geselecteerde artikelen. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom.