fbpx
Swiss Sense, ultiem slaapgenot

Swiss Sense, ultiem slaapgenot

Laat je inspireren en stap even binnen. Bedden goed in frisse kleuren of stijlvolle nachtkastjes, vele ideeën en keuzes. Een goed bed met een matras wat helemaal bij je past dat is zo belangrijk voor een gezonde en ongestoorde nachtrust. Ook een hoofdkussen is belangrijk, moet niet alleen zacht zijn maar veel belangrijker is dat het je hoofd en nek voldoende ondersteuning geeft.

Vind je favoriete slaapcomfort bij Swiss Sense. Vele stijlen in diverse prijsklassen. Keuzes uit heerlijke matrassen, waarin de adviseurs van Swiss Sense u graag helpen en adviseren om de beste matras voor uw lichaam uit te zoeken. Nieuw dekbed nodig, hier vindt u de vier seizoenen dekbedden, donzen dekbedden of synthetische dekbedden. Swiss Sense levert bed textiel in diverse materialen. Flanellen bed textiel houdt warmte uitstekend vast en past zich onmiddellijk aan je lichaamstemperatuur aan. Precies wat je zoekt om op een koude winternacht snel in slaap te vallen. Linnen en katoenen bed textiel zijn koel in de zomer en houden in de winter juist de warmte goed vast. Daarnaast ademen ze goed en voeren ze overtollig vocht af. 
Swiss Sense, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10D, Hoorn. Telefoon: 0229-210973. hoorn@swisssense.nl